Badroem

Het wonen blog van Nederland

Ben jij al bekend met Droomidee?

Droomidee

Droomidee DroomideeOngeveer een maand geleden heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst bij Droomidee. Mijn vriend en ik waren namelijk dringend toe aan een nieuw bed en daarvoor hebben wij eerst bij verschillende winkels hier in de buurt gekeken. Dit ging vooral om grote ketens en daar vond ik eigenlijk niets wat naar mijn smaak was. Daardoor had ik bijna de hoop opgegeven, maar gelukkig kreeg ik op tijd een tip van een vriendin. Zij vertelde mij over dit bedrijf en hoe enthousiast zij hierover was. Het was namelijk zo dat zij hetzelfde probleem als ik had en daardoor ook was gaan zoeken naar vervanging. Hierbij kwam zij al snel uit in deze webshop. Diezelfde avond ben ik nog een kijkje gaan nemen, want ik wilde weten of het aanbod echt zo groot was als zij beweerde. Dit bleek zo te zijn en de keuze was hier echt reuze. Dit maakte het kiezen nog best wel lastig, maar gelukkig is dit uiteindelijk toch gelukt.

Heel erg vlug

Toen ik mijn gigantische pakket van Droomidee ontving, ben ik het meteen gaan uitpakken. Ik ben namelijk redelijk ongeduldig en daarom was ik al heel erg blij dat de levering zo snel was. Lang wachten hoef jij hier namelijk zeker niet te doen, dus dat is heel erg fijn. Het assortiment is heel erg uitgebreid, dus er is voor iedereen wel iets te vinden. Neem hier snel eens een kijkje om iets nieuws voor jouw slaapkamer aan te schaffen. Het is echt een aanrader!