Badroem

Het wonen blog van Nederland

Bestel vandaag nog jouw Tuinfrees!

nieuwgereedschap tuinfrees 2

Ik ben altijd druk in de tuin aan het werk en vind dit dan ook ontzettend leuk om te doen. Ik werk graag in de tuin en vind het leuk om nieuwe bloemen en planten in de grond te stoppen. Soms moet ik dan een groot stuk van mijn tuin omploegen. Eerder deed ik dit altijd handmatig met gereedschap, maar mijn partner vertelde mij dat hier ook elektrisch materiaal voor is. Een tuinfrees! Ik had hier wel eens van gehoord maar nooit echt naar gekeken, en nadat ik dit goed gedaan had, heb ik gelijk mijn tuinfrees besteld.

nieuwgereedschap

Makkelijk

De frees maakt mijn tuinwerk een stuk makkelijker. In de tuin aan het werk zijn verzorgd soms blaren en andere nare dingen. Ik was dit zat en ik had het hierover gehad met mijn partner. Zij stelde me toen op de hoogte van het bestaan van tuinfrezen. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn aankoop. Tuinfrezen maken het omploegen van de grond werkelijk makkelijker en zorgen ervoor dat steentjes en andere harde materialen naar de bovenkant van de grond worden gedrukt. Zo kan je ze zelf handmatig verwijderen en heb je geen gedoe met zoeken naar steentjes die je bloemenbedje eventueel kunnen verstoren. Nu ik mijn frees heb, werk ik met meer plezier in de tuin en ziet het er allemaal een stuk netter en mooier uit.

nieuwgereedschap tuinfrees3