Badroem

Het wonen blog van Nederland

cv ketel vervanging Zeist en omgeving

warm

Voor als u uw CV Ketel wil laten vervangen zijn wij van Vadeka van der Kamp geschikt voor u, wij bieden cv ketel vervanging Zeist en omgeving aan. Wij zijn gespecialiseerd in cv ketel vervanging Zeist en in de omgeving van Zeist. Wij zijn een klein bedrijf met veel kennis en vakkundige medewerkers. u kunt eerst kiezen uit de verschillende merken, vervolgens een afspraak maken op de gewenste datum dat u wilt dat wij deze komen installeren. Buiten het installeren om kunt u ook rekenen op onderhoudsbeurten, dit zodat uw aangeschafte product zo lang mogelijk mee gaat. Bij de onderhoudsbeurt wordt het apparaat gecontroleerd en schoongemaakt en eventuele problemen worden snel verholpen. U kunt rekenen op onze zorgvuldigheid en professionaliteit!

Picture 046

Een klein bedrijf zijn heeft zo ook zijn voordelen, zo doen wij niet moeilijk als u een probleem heeft, wij helpen u graag goed en snel van uw probleem af. Wij willen graag onze klanten tevreden houden want als zij dat zijn, zijn wij dat ook. Kortom, voor onderhoud moet je ook bij Vadeka van der Kamp zijn. Tevens kunt u bij ons terecht voor complete renovaties en/of verbouwingen aan uw badkamer of toilet en regelen wij al uw electra-, tegel-, timmer-, of stucwerk graag. Neem contact met ons op middels het contactformulier of bel ons even. Wij kunnen u voorzien van meer informatie en/of een vrijblijvende prijsofferte opsturen.

Om even toe te voegen weet ik zeker dat dit bedrijf u zeker niet voor de gek houd en de beste service en dienst verzorgd.

warm1