Badroem

Het wonen blog van Nederland

De beste schilder van Voorschoten

schilder Voorschoten

Vorige week kwam ik tot de ontdekking dat mijn jongste zoon op de muur had getekend met stiften. Omdat ik het er niet afkreeg zocht ik op het internet naar schilder Voorschoten. Omdat mijn man en ik beide niet handig zijn met een kwast, hebben wij een professioneel nodig om dit over te verven. Het was natuurlijk niet fijn dat er een tekening op de muur zat, maar het was eigenlijk wel een goede aanleiding om de hele woonkamer een nieuwe kleur te geven. Mijn man en ik hadden namelijk een aantal jaar geleden voor een witte kleur gekozen, alleen viel hij geler uit dan verwacht. Wij zijn nooit helemaal tevreden met het resultaat geweest, dus ik ben blij dat ik nu eindelijk wel de goede kleur op de muur kan laten verven.

schilder Voorschoten

De goede kleur

Al gauw vond ik een schilder in Voorschoten. Toen ik aan hem het verhaal uitlegde van mijn zoontjes kunstwerk op de muur, moest hij lachen. Hij had tijd om dit weekend gelijk langs te komen. Het was een erg vriendelijke man die hard kon werken. Binnen de kortste keren was de hele woonkamer eindelijk de goede kleur. Ik raad iedereen aan om hem in te huren!