Badroem

Het wonen blog van Nederland

Eén adres voor al uw stoffeerbenodigdheden Bergen op Zoom

Ik heb al meerdere jaren een geweldig luie stoel op een rommelmarkt gekocht. Deze stoel ziet er momenteel niet echt geweldig meer uit, maar hij zit nog fantastisch. Dit is voor mij dan ook één van de redenen geweest dat ik op zoek ben gegaan naar de mogelijkheden om deze stoel op te laten knappen. Kwam al snel via de website van stoffeerbenodigdheden Bergen op Zoom terecht, hier kan je een keuze maken uit verschillende soorten stoffen. In eerste instantie wilde ik zelf deze stoel gaan opknappen, maar na een gesprek met een van de medewerkers heb ik toch maar besloten om dit uit handen te geven, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Omdat het zitgedeelte van de stoel ook niet echt meer goed is, heb ik tevens de afspraak gemaakt met stoffeerbenodigdheden Bergen op Zoom om deze op te laten vullen met  polyether vlokken. Al snel had ik de keuze gemaakt uit de verschillende soorten stoffen, het moeilijkste was nog welke kleur het moest worden. Ik moet zeggen dat ik niet had verwacht dat mijn stoel er weer als nieuw uit zal zien, je zal bijna denken dat ik een nieuwe stoel had gekocht. GetImage-300x225

Mooi resultaat

Iedereen die bij mij op visite komt vraagt waar ik die mooie stoel heb gekocht, als ik zeg dat het nog steeds die oude stoel is kijken ze me verbaasd aan. Moet zeggen dat ik zo enthousiast over het resultaat ben, dat ik zelfs overweeg om een afspraak te maken voor mijn bank om deze opnieuw te laten stofferen.  logo-12