Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een afspraak met De Crom hovenier Oosterhout

decphoto1Een afspraak met De Crom hovenier Oosterhout

 

Een poosje geleden hakten mijn vriend en ik de knoop nu echt door, we zaten al een tijdje in dubio wat we met de tuin moesten doen en namen nu een beslissing. Aangezien we zelf niet echt groene vingers hebben maar we beiden wel enorm kunnen genieten van het buitenleven, moet je daar echt iets mee. Het liefst wil je een tuin waar je heerlijk in kunt zitten en die echt afgestemd is op het buitenleven dat je er wilt beleven. Daar konden wij echter zelf onder geen beding voor zorgen natuurlijk en dus moet je dan op zoek naar een alternatieve mogelijkheid die er nog overblijft. Op die manier kwam ik uit bij deze hovenier Oosterhout, waar ik heen was geleid na een zoektocht op het internet.

 

Gelijk in gang gezet

 

Het fijne van De Crom hovenier Oosterhout en hetgeen mij erg aansprak, is dat je er direct het portfolio kunt zien van de tuinen die zij gerealiseerd hebben. Het is dit soort tuinen dat mij enorm aanspreekt, precies in de stijl die ikzelf ook graag zou hebben. Ik haalde mijn vriend naar de computer en vroeg hem wat hij er zelf van vond – en ook hij was bijzonder te spreken over de ontwerpen van de hand van dit bedrijf. Neem zelf ook eens een kijkje op de website van De Crom, zou ik willen zeggen, dan kun je ervaren of het ook voor jezelf een geschikt bedrijf is. Wat ik prettig vind is dat ze binnenkort langskomen voor de eerste afspraak en ze daarna gelijk een ontwerp komen maken voor de tuin, naar gelang onze wensen. Dan gebeurt er gelijk wat mee en dat is natuurlijk wel zo prettig, dat die ontwikkelingen gelijk te volgen zijn en er echt iets in gang is gezet nu.