Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een hele mooie stretchtent te koop

stretchtent te koop

stretchtent te koop Mocht jij op zoek zijn naar een stretchtent die te koop staat, dan moet jij zeker even verder lezen. Ik heb namelijk een bedrijf gevonden die hier een enorm assortiment van heeft en daardoor zit er altijd wel iets tussen naar jouw smaak. Zelf heb ik hen voor het eerst leren kennen tijdens mijn bijbaan in de horeca. Hier hadden wij verschillende overkappingen van dit merk en daar was ik altijd van onder de indruk. Deze hadden wij ongeveer al 5 jaar op het moment dat ik daar begon, maar ze zagen er nog uit als nieuw. Dit ben ik al die tijd niet vergeten, dus toen wij zelf naar zoiets op zoek gingen, heb ik deze fabrikant meteen opgezocht. Op hun website vond ik heel veel informatie over alle verschillende dingen die zij te bieden hadden.

Helemaal personaliseerbaar

stretchtent te koop

Naast dat zij stretchtenten te koop hebben staan, bieden zij ook advies aan. Zo kun jij gemakkelijk contact met hen opnemen als je niet zeker bent van welke afmetingen je nodig hebt. Zelf heb ik dit ook gedaan en tijdens dit gesprek werd ik onwijs vriendelijk geholpen. Zelf heb ik het ook als erg prettig ervaren dat ik bijna alles zelf kon kiezen en daardoor mijn perfecte product kon samenstellen. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of jij kunt het aanpassen. Zelf ben ik voor een vrij basic uitstraling gedaan door veel te werken met lichte kleuren en zwarte touwen. Mocht jij benieuwd zijn naar alle mogelijkheden of wil jij een offerte opvragen, kijk dan snel eens bij Triple-S online.