Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een inbouw zwembad voor ons!

zwembad

inbouw zwembadVandaag is het tijd voor een bijzonder onderwerp, ik ga het vandaag hebben over het inbouw zwembad dat wij sinds afgelopen zomer hebben. Veel mensen denken dat het hebben van een zwembad alleen iets is voor hele rijke mensen. Dit is tegenwoordig niet meer het geval. Dankzij Bodyfit is het namelijk mogelijk om een zwembad van hoge kwaliteit te kopen voor een leuke prijs.

Mijn vrouw en ik dachten zelf dat dit niet mogelijk was, maar dankzij een goede vriend van ons kwam daar verandering in. Hij vertelde ons namelijk over Bodyfit. Hij was er bij toen wij het over het aanschaffen van een zwembad hadden. Hij vertelde ons toen meteen dat hij veel positieve verhalen gehoord had over dit bedrijf. Volgens hem zou je hier zwembaden van hoge kwaliteit voor leuke prijs kon kopen. Wij waren zelf opzoek naar een inbouw zwembad voor in de kelder. Hierdoor zouden we het hele jaar van het zwembad kunnen genieten en hierdoor zouden we niet afhankelijk zijn van het weer.

inbouwHet geeft ons huis iets extra’s!zwembad

Nadat onze goede vriend dit vertelde zijn we meteen naar de website toegegaan. Hier kwamen we gelukkig al snel een bad tegen dat wij wel wilden hebben. Wij besloten meteen om contact met het bedrijf te nemen en dat ging gelukkig erg soepel. Zo soepel dat het zwembad inmiddels al in onze kelder ligt.

De experts van dit bedrijf hebben het bad voor ons geplaatst en dat is goed gelukt. Het ziet er namelijk erg mooi uit, het geeft ons huis iets extra’s en ons heel veel zwemplezier!