Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een keukenblad vervangen

Wij hebben ons keukenblad vervangen en het lijkt meteen een heel ander model. Het aanrechtblad dat wij eerst hadden was best wel versleten en doordat er in de loop van de jaren best wel veel op gevallen was, zaten er gaten in. Helaas waren wij niet in de gelegenheid om meteen alles eruit te halen en een nieuwe erin te laten zetten. Maar toen wij de optie kregen te horen van alleen dit gedeelte te laten vervangen, waren wij al zeer enthousiast. Zo hadden wij de keuze uit verschillende materialen, zoals:

  • TopLaminaat keukenblad
  • Composiet keukenblad
  • Graniet keukenblad
  • RVS keukenblad

keukenblad vervangen

Wat een mooi geheel

Cliemex is het bedrijf die ervoor kan zorgen dat ons keukenblad vervangen gaat worden. Samen met de medewerker hebben wij gekeken van welk materiaal deze gemaakt moest worden. Natuurlijk moesten wij ook de kleur kiezen, toch maar voor de granieten of voor het RVS model. Uiteindelijk hebben wij voor het graniet gekozen, omdat deze meer bij ons interieur past. 

Inmiddels hebben wij alleen maar goede woorden over het bedrijf Cliemex. Zeer netjes en professioneel hebben zij aan onze wensen voldoen en kunnen wij genieten van een bijzonder mooi aanrechtblad. Eentje die tegen een stootje kan en wij hopen hier nog jaren plezier van te hebben.