Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een lijstenmakerij nabij Eindhoven

lijstenmakerij Eindhoven

Op zoek naar een lijstenmakerij nabij Eindhoven, kwamen wij al snel uit bij Lijstenmakerij Van Antwerpen. In Eersel is deze galerie gevestigd en hier heb ik al meerder keren een bijzonder mooi schilderij gekocht. Deze keer wilde ik niet een schilderij kopen, maar iets laten inlijsten. Via het internet had ik al verschillende mogelijkheden voorbij zien komen en daar was ik zeer onder de indruk van. Het is namelijk mogelijk om van jouw mooie foto, tekening of ander kunstwerk een prachtig exemplaar te laten maken. Op deze manier kan je jouw kunstwerk in jouw eigen huis presenteren.  

lijstenmakerij Eindhoven

Een bijzonder mooi resultaat

Omdat ik zelf vaak de mooiste foto’s maak van mijn kinderen, wilde ik één exemplaar op een speciale manier in mijn woonkamer hangen. Maar een foto alleen is niet mooi en daarvoor ben ik naar de lijstenmakerij nabij Eindhoven gegaan. Voor een tijd terug heb ik een bijzonder mooie fotoreportage gemaakt en van één van deze foto’s wil ik graag een poster formaat voor aan de muur laten maken. Gelukkig is het formaat niet van belang om in te laten lijsten en daar was ik bijzonder blij mee. Inmiddels hangen mijn kinderen te pronken aan de muur. Van Antwerpen heeft er een mooie kader omheen gemaakt en hierdoor kon ik dit schilderij nu aan mijn muur ophangen.