Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een mooie passe partout maken

passe partout maken

Wij hebben bijzonder mooie passe partout laten maken. Eindelijk hebben wij weer een knus huisje en dat door slechts een paar leuke wandschilderingen op te hangen. Voorheen hadden wij één grote poster hangen en deze met twee plastic lijstjes opgehangen, niet echt mooi. Toen wij vorige week op zoek waren naar andere mogelijkheden om aan de muur te hangen, kwamen wij bij Lijstenmakerij Van Antwerpen terecht. Hier heb je een galerie waar je veel mooie dingen kan bewonderen. Hier hebben wij mooie portretten voorbij zien komen van  Barbara de Jong, Jochem de Graaf, Peter van Berkel, Fried Waterschot en nog veel meer bijzondere kunstenaars. passe partout maken

Geweldig resultaat

nadat wij naar de galerie nabij Eindhoven waren geweest hebben wij zoveel mooie dingen gezien, dat wij eerst thuis hebben gekeken wat wel of niet in ons huisje past. Want behalve de verschillende kunstenaars heb je ook nog de keuze uit een landschap, bloemen, abstract, dieren en stilleven.

Inmiddels hebben wij een keuze gemaakt en hebben meerdere mooie schilderijen aan de wand in onze woonkamer hangen. Wel hebben wij bij ieder model een passe partout maken. Zo hebben wij van alle kunst een éénheid kunnen maken. Alleen is het ene model wat groter dan het andere, maar dat maakt het juist zo bijzonder.