Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een nieuwe dakraam laten plaatsen

dakraam

Eindelijk heb ik een bedrijf gevonden die onze dakraam kan leveren! Sinds enkele weken zijn wij al opzoek naar een bedrijf die dit kan leveren. Natuurlijk vind je dit bij meerdere bedrijven, alleen zijn wij opzoek naar een speciale maat. Helaas heeft niet ieder bedrijf deze maat waardoor het lastig wordt om het te realiseren. Al moet ik zeggen dat wij niet eerder de hoop opgeven alvorens wij het heb gevonden!

dakraam

Direct besteld nadat wij het hadden gevonden

Nadat ik vorige week weer op het internet was gaan zoeken, toen had ik het snel gevonden. Ik ben namelijk op de website van Bouw handel terecht gekomen. Dit bedrijf heeft de juiste dakraam in het assortiment waar wij naar opzoek waren! Door met mijn vrouw te overleggen waren wij beiden unaniem erover eens. Dit moeten wij zo snel mogelijk bestellen anders bestaat de kans dat wij dit weer mislopen! Enfin, onze bestelling hebben wij direct geplaatst en het openstaande bedrag voldaan. Hierdoor hoefde wij alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd. Zelf zou ik dit gaan monteren zodat wij hiermee kunnen besparen op de kosten.

dakraam

Gelukkig werd onze bestelling erg snel bezorgd en kon ik het gat gaan maken in het dak voor de montage. Het plaatsen van deze raam verliep erg eenvoudig. Dankzij een goede vriend van ons hadden wij dit binnen een half uur geregeld.