Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een Sanitair Online wandcloset voordelig in huis

7677Geen betere reden over een badkamer te verhalen dan op een website die Badroem heet, niet waar? Enfin, ik vond het er eens tijd voor worden en bovendien ben ik mijn zus aan het helpen met de verbouwing van haar huis, en net in het afgelopen weekend hebben we ons eens flink op de badkamer gestort.

Besparingen waar je écht wat aan hebt

7978Zij wilde daar niet alleen een nieuw bad, een nieuwe douche en nieuwe wasbakken maar ook een nieuw toilet. Ik vroeg haar enkele tijd al inzage in haar budget en vertelde dat ik nog wel wat adresjes kende om het wat goedkoper te organiseren. Als je kúnt besparen en je tegelijkertijd toch niet inlevert op de kwaliteit, waarom zou je dat dan immers niet doen? Een van de grootste posten om op te besparen betreft bijvoorbeeld het toilet, en daarvoor kun je bij Sanitair Online prima terecht. Deze website heeft een enorm groot assortiment en helpt je op sanitair gebied echt verder. Zo hebben we er een Sanitair Online wandcloset aangeschaft voor mijn zus, een set voor een complete wandcloset opstelling aan de muur. In plaats van ruim 450 euro, de gangbare adviesprijs voor dit artikel, betaal je voor zo’n Sanitair Online wandcloset nog geen driehonderd euro. Ga zelf maar na wat een enorme besparing je hiermee in handen hebt. Juist! Een van een derde op de totaalprijs en zeker niet kinderachtig dus.

Het is erg leuk mensen dit soort tips te geven en zodoende besloot ik deze kennis niet enkel met mijn zus maar met het gehele internet te delen!