Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een vakkundige cv monteur in Rotterdam

Dankzij de goede hulp van de cv monteur Rotterdam zitten wij er weer lekker warmpjes bij. Natuurlijk was dit een beetje onze eigen schuld, want wij hebben nooit onderhoud aan deze ketel laten doen. De laatste tijd viel het ons wel op dat de douche alles behalve lekker warm was en daardoor was het niet lekker om te gaan douchen. Het ergste was nog dat wij ’s avonds het bijzonder koud in huis hadden en besloten om de verwarming aan te zetten. Maar na een uur leek het alleen maar kouder in plaats van warmer in huis te worden.  

Lekker warm in huis

Meteen de volgende dag een belletje gepleegd naar de cv monteur in Rotterdam. Gelukkig kon deze al dezelfde dag langs komen. Een ander voordeel was dat er slechts een klein onderdeel kapot was en deze meteen vervangen kon worden. Ik kon deze man wel omhelzen, zo blij was ik dat er geen grote reparatie nodig was. Dezelfde dag wel een onderhoudscontract afgesloten, je weet maar nooit.  

Mocht je ook op zoek zijn naar een andere ketel, kijk dan eens op de site van Installatiebedrijf Timo Wiegman. Met meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied kunnen zij je goed helpen wanneer je problemen hebt met je ketel.