Badroem

Het wonen blog van Nederland

egaliseren garagevloer snel en goedkoop

1Enkele maanden geleden hebben mijn broer en ik een appartement gekocht. Alles zag er goed uit in onze woning, maar wij vonden dat de vloer in de garage die we er bij hadden er heel slecht aan toe was. Omdat wij hier dus fietsen en dergelijken wilde plaatsen vonden wij het belangrijk dat het wel een beetje begaanbaar was.

Een bedrijf inschakelen.

2

Vandaar dat wij dus zijn gaan kijken of er geen bedrijf was dat ons zou kunnen helpen met dit probleem. Zodoende kwamen we dus terecht op de website van egaliseren garagevloer. Hier stond op dat je in een korte tijd weer een top vloer kan hebben. Dit is dus precies wat we nodig hadden en besloten dus om ze ook daadwerkelijk in te huren.

Dit bedrijf leverde heel goed werk af.

Wat ik prettig vond aan egaliseren garagevloer, was dat ze op een hele professionele manier te werk gaan. Zo werd er voldoende tijd genomen om de werkzaamheden uit te voeren. Ze hielden netjes bij hoe lang ze bezig waren en wat het allemaal voor materieel zou gaan kosten. Er werd ook gebruik gemaakt van professionele apparatuur om de vloer gelijk te trekken.Het resultaat was echt super mooi en ik ben blij dat we bij dit bedrijf langs zijn gegaan om ze in te huren.3