Badroem

Het wonen blog van Nederland

Geweldige lichtkoepels besteld bij www.lichtkoepels.info

lichtkoepels-info-logo-white-small

vlakke_lichtkoepel_2Voor mijn nieuwe huis ben ik ontzettend druk geweest. Er moest heel erg veel geregeld en aangeschaft worden. Gelukkig is het meeste goed gegaan en daarom ga ik ook daarover schrijven. Omdat ik alles in het begin helemaal goed wilde hebben had ik wat geld gespaard. Het geld heb ik op een slimme manier uit moeten geven en dat is mij redelijk goed gelukt. Door goed te zoeken en slimme overwegingen te maken heb ik best wel veel geld bespaard.

De lichtkoepels

Een van de dingen waar ik mijn geld aan uit moest geven waren lichtkoepels. In mijn oude huis had ik namelijk ook lichtkoepels laten plaatsen en daar was ik ontzettend blij mee. Destijds had ik de lichtkoepels besteld via de website van www.lichtkoepels.info.

lichtkoepel_dakbetredingWat mij nog goed bijstond van de website www.lichtkoepels.info was dat de prijzen goed waren ten opzichte van concurrenten. Om deze reden had ik weer een kijkje genomen op de website. Al snel zag ik de lichtkoepels die ik wilde hebben. Nadat ik alles goed had opgemeten heb ik de lichtkoepels besteld.

Alles ging heel erg goed en de lichtkoepels kwamen op de afgesproken datum aan. Deze lichtkoepels heb ik wel laten plaatsen door een bedrijf die daar veel verstand van had, omdat het de eerste keer bij mij thuis niet helemaal goed ging. Er was namelijk een lek ontstaan, maar dat was destijds ook weer snel opgelost.

De lichtkoepels zijn heel mooi geplaatst en ik ben heel erg blij met de kosten hiervan, omdat deze zelfs lager zijn uitgevallen!