Badroem

Het wonen blog van Nederland

Glasplaat op maat bestellen? Hier kan het!

Ben je op zoek naar een glasplaat voor je voordeur, raam of voor in de schuurdeur? Dan moet deze natuurlijk wel op maat worden gemaakt, zodat deze past. Als je op zoek bent naar een glasplaat op maat dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij GlasGigant. In deze blog lichten we je toe waarom we nou juist deze partij aanraden, zodat je meteen op de hoogte bent van alle ins en outs.

Mogelijkheden glasplaat op maat

Als je een glasplaat op maat wilt bestellen dan kan dit heel eenvoudig via de website van GlasGigant. Het is goed om te weten dat je kunt kiezen uit diverse mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit enkel glas, gelaagd glas, gehard glas, geluids-, brand- of zonwerend of gekleurd glas. Daarbij kun je kiezen uit een afwerking. Wil je graag een ronde afwerking, een schuine zijde of misschien wel een ruiten glasplaat? De keuze is aan jou! Daarnaast is het goed om te weten in welke afmeting je de plaat nodig hebt. Vrijwel elk formaat vind je in onze webshop. Twijfel je over het juiste formaat? Vraag ons gerust om advies, wij helpen je graag.

Voordelen

Er zijn diverse voordelen aan het bestellen bij GlasGigant. Allereerst kun je uitgaan van diverse scherpe prijzen. In de webshop van het bedrijf ontdek je de groothandelprijzen die ze kunnen bieden. Nog een voordeel is dat zelf kunt kiezen op welke afleverdatum je de glasplaat op maat wenst te ontvangen en deze wordt gratis geleverd. Heb je nog vragen of heb je advies op maat nodig bij een glasplaat op maat kopen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. De specialisten van GlasGigant staan graag voor je klaar en helpen je verder.