Badroem

Het wonen blog van Nederland

Het huis is af met een nieuw bankstel

bankstellen

Zoals jullie misschien wel weten, hebben wij een tijdje geleden een serre laten aanbouwen. Na de verbouwing ben ik op zoek gegaan naar een nieuw bankstel. De serre zorgt namelijk voor een flink stuk meer ruimte bij onze woonkamer en daar wilden wij natuurlijk een mooie zithoek van maken. In eerste instantie wilden wij de ruimte onder het venster als zitgedeelte gebruiken. Dat hebben wij nu nog steeds gedaan, door middel van grote kussens. Toch was het nog niet helemaal af en daarom wilde ik graag nog een mooie sofa, die mooi aansluit bij het interieur. Dat is gelukt! Wij konden namelijk bij Wortman winkelen en zijn daar goed geslaagd.

 

bankstellen

Veel keuze bij Wortman

Wij wilden ons huis compleet maken en Wortman heeft ons daar goed bij geholpen. Als je het hebt over een nieuw bankstel, dan heb je het over Wortman. Zij hebben namelijk ontzettend veel keuze in sofa’s. Allerlei materialen, allerlei kleuren. Je kunt hier dus sowieso slagen, voor elke woning! De sofa’s sluiten goed aan bij meerdere woonstijlen en daarom vinden wij dit zo’n leuke winkel. Onze nieuwe aankoop paste gelijk perfect bij de serre en daar kunnen wij nu dus extra goed genieten.

 

bankstellen

Interieur liefhebber

Nu wij onze woning compleet hebben gemaakt, ben ik mij er goed van bewust geworden dat ik toch wel een groot interieur liefhebber ben. Of het nu gaat om meubels of kleuren of zelfs kleine accessoires. Ik zie gelijk het potentieel en ga daar graag mee aan de slag. Wat vind jij van interieur? En heb jij misschien nog leuke tips voor liefhebbers zoals ik?