Badroem

Het wonen blog van Nederland

Holland Warmte raad ik zeker aan!

Holland Warmte

Holland Warmte is een bedrijf waar je uitstekend terecht kunt als het gaat om CV ketels. Niet alleen als je er een wil aanschaffen maar dit bedrijf biedt ook verhuur van een ketel aan. Sinds wij gebruik maken van onze nieuwe ketel merken wij aan onze energie besparing ook dat wij eigenlijk maar lage kosten hebben.

Bij Holland Warmte, heb je een zeer ruime keuze in ketels, deze kun je uitzoeken aan de hand van jouw verbruik. Mensen met een groot gezin hebben natuurlijk meer verbruik dan wanneer je met z’n tweeën woont in een kleine woning. Wij hebben bij onze aanschaf advies ingewonnen bij een monteur. Aan de hand daarvan hebben wij een offerte aangevraagd en toen deze ons zo meeviel, hebben wij direct een bestelling geplaatst. Alles is diezelfde week al in orde gekomen en wij merkte direct een groot verschil. De temperatuur in ons huis werd in een zeer korte tijd lekker warm als ik de kachel aanzette. Ook tijdens het douchen, werd het water snel warm. Met de ouderwetse ketel duurde dit bij ons erg lang. 

Holland Warmte

Wij zitten nooit in de kou dankzij Holland Warmte

De monteur van Holland Warmte komt ook de ketel controleren en onderhouden. Toevallig is dit onlangs gebeurd en nu de herfst al voor de deur staat en wij dikwijls de kachel aan hebben. Bedacht ik mij om dit bericht te delen met de lezer van dit blog dat vol staat met aanraders. 

Ook mijn ouders die nog altijd met hun oude ketel zaten, hebben wij op dit adres geattendeerd. Ook zij hebben de lage energierekening ontvangen en hadden achteraf spijt dat zij de beslissing, om een andere ketel aan te schaffen, niet eerder hadden genomen. Daarom weet ik zeker dat er meer mensen tevreden zullen zijn met een energiebesparende ketel van een topmerk waar je niet teveel voor betaald.

Holland Warmte