Badroem

Het wonen blog van Nederland

Huis opkopen

Wat als je nu je huis kon verkopen binnen een week? Een goed bod zou ontvangen en er ook nog eens niets voor zou hoeven betalen? Dat kan blijkbaar met snelhuisverkopen.nl

Afgelopen vrijdag was ik op een borrel met collega’s. Samen met de jongens van Marketing even een biertje doen na het werk. Bram, een goede vriend en collega van mij verteld dat hij z’n woning eindelijk had verkocht. Na een strijd van anderhalf jaar was hij binnen een week zijn huis kwijt. Verrast als ik was vroeg ik om een uitleg.

Hij had gebeld met snelhuisverkopen.nl en zij hebben zijn woning zelf gekocht. Dit is een vastgoedhandelaar die gevestigd is in Breda. Bram vertelde me dat ze na een gratis taxatie een bod hadden gedaan wat op 80 procent van de waarde kwam. Aangezien hij behoorlijk had afgelost op zijn hypotheek hield hij er nog een mooi bedrag aan over.

Hij vertelde me ook dat het hem niets heeft gekost, terwijl hij al de tijd dat zijn woning te koop stond via een makelaar veel heeft betaald. Klinkt te mooi om waar te zijn? Ik was ook eerst sceptisch, maar de website ziet er erg goed uit en de informatie is hartstikke duidelijk.

Wil je meer weten daarover? Dan zou ik eens kijken op www.snelhuisverkopen.nl