Badroem

Het wonen blog van Nederland

Ik ben direct bij de Remeha Tzerra ketel gaan kijken op deze site

holland_warmte_logoIk ben direct bij de Remeha Tzerra ketel gaan kijken op deze site

Voor ons huis hebben wij gekozen om een Remeha Tzerra ketel te laten plaatsen door de vakmensen van Holland Warmte. Ik kan dan ook zeker wel deze site aanrader en niet eens alleen maar voor de Remeha Tzerra. Maar voor alle soorten CV ketels die je maar kunt bedenken die goed zijn van kwaliteit. Mijn man en ik gaan met ons gezin naar een andere stad verhuizen. Nu hebben wij nog twee maanden de tijd om uit onze oude woning te gaan. Dit geeft ons natuurlijk de tijd om alles in het nieuwe huis in orde te maken. Omdat toevallig mijn schoonmoeder ook een Remeha Tzerra ketel heeft, ben ik zo overtuigd dat ik deze in ons nieuwe huis ook wilde. De ketel die er in zat, had zijn langste tijd al wel gehad en kon volgens mijn schoonvader al wel twintig jaar oud zijn. En zeker was het dat de oude ketel niet zuinig was in zijn energie. En dat is tegenwoordig zo te reduceren dat ik geen dief wil zijn van mijn eigen portemonnee. Daarom hebben wij de verstandige keuze gemaakt om te kiezen voor een nieuwe CV ketel en dan wel de Remeha Tzerra voordat wij én te veel betalen met ook nog eens het risico dat de oude ketel en misschien zomaar mee stopt zodra het buiten onder de nul graden is. En daarom wil ik iedereen zeker deze site aanraden voor wie op zoek is naar een ketel, kopen en huren het is hier allemaal mogelijk en dan ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wie wil dit nu niet? Wat ook prettig is, is dat wij de aankomende vijftien jaar minstens ervan uit kunne gaan dat wij ons huis warm kunnen houden met het service contract dat er bij zit.