Badroem

Het wonen blog van Nederland

Je sleutel kopieren in Utrecht

sleutel kopiëren Utrecht

Ben jij op zoek naar een adres om een sleutel te kopiëren in Utrecht, dan ben je bij Schoenmakerij Mister Minit aan het juiste adres. Gelukkig dat ik hier terecht kon, na een middagje buiten gesloten te hebben gestaan voor mijn eigen huis. Het was die dag een beetje druilerig weer en omdat ik bijna te laat was om mijn dochter van school te halen, liep ik nogal gehaast de deur uit. Pas toen ik mijn auto in wilde stappen kwam ik erachter dat mijn sleutels allemaal nog op tafel lagen. Niet erg slim van mijzelf, al zeg ik dat zelf. sleutel kopiëren Utrecht

Klaar terwijl je wacht

Nadat ik eerst lopend mijn dochter van school heb gehaald, heb ik nog een tijd buiten moeten wachten tot mijn man thuis kwam. Niet eerder had ik een sleutel laten kopiëren in Utrecht en kon ik dus ook niet bij mijn buren aankloppen.

Gelukkig kon ik bij de Schoenmakerij Mister Minit terecht, want hier hebben zij de mogelijkheid om verschillende soorten te maken, zoals:

  • cilindersleutels (in alle designs),
  • baardsleutels
  • kluissleutels
  • fietssleutels
  • autosleutels

Inmiddels heb ik op meerdere plaatsen een loper neergelegd en afgegeven, zoals bij de buren en op niet nader te vertellen plaatsen. Nog een keer buiten gesloten te worden wil ik nooit meer meemaken.