Badroem

Het wonen blog van Nederland

Laat uw onderhoud verzorgen door installatiebedrijf Wassenaar

http://loodgieterwassenaar.nl/loodgieter-installatiebedrijf-wassenaar/

Kort geleden hadden we een aantal onderhoudsprojecten lopen in Wassenaar en omgeving. De opdrachtgever gaf ons een strakke planning voor de werkzaamheden van dit project. Dus om de tijd goed te verdelen hebben we gekozen om de loodgieterswerkzaamheden uit te besteden aan een extern bedrijf. Ik werd aanbevolen om voor installatiebedrijf Wassenaar te gaan, en wat een goede tip was dat! Na een belletje te hebben gedaan met het bedrijf, kwam het al heel snel over tot een fysieke afspraak om het één en ander concreet door te nemen en op te stellen. De gemaakte afspraken waren transparant en voor een goede prijs en supersnel vastgezet. Ik had er de volste vertrouwen in dat ik voor dit project de juiste partner had gevonden.

loodgieter

Het resultaat

Na een aantal woningen te hebben gehad, heb ik zelf een inspectieronde gedaan. Het geleverde werk was een echt stukje vakmanschap! Dit had ik zelf echt niet beter kunnen doen! Alles was netjes afgewerkt en afgeleverd en de bewoners hadden er, op even geen water na, totaal geen overlast van gehad. Volgens de bewoners waren de vakmannen heel vriendelijk, gespecialiseerd en gepassioneerd.

sanitair

Voor iedereen!

Na zo fijn met dit bedrijf te hebben samengewerkt, vond ik een goed woordje delen met mijn lezers het minste wat ik kon doen. Dit verdienen ze gewoon.

Nu was dit een relatief groot project, maar installatiebedrijf Wassenaar staat voor iedereen klaar! Of u nu een eenvoudige maar lastige lekkage heeft, of u wilt uw badkamer vakkundig verbouwd hebben, dan bent u hier op het juiste adres.

kraan