Badroem

Het wonen blog van Nederland

Leuke Houten accessoires gekocht

hertenkop-Vorige week heb ik bij kinderbedden.com nieuwe spullen gekocht. Zo heb ik een nieuw matras gekocht en Houten accessoires. Het is precies dezelfde matras als mijn dochter heeft. Zij heeft die nu al een paar jaar en slaapt zins dien stukke beter. Afgelopen tijd sliep ik nogal slecht, dus was dat ook een reden om er een te kopen. Nu ik het matras heb slaap ik echt stukke beter. Het matras beschikt over fantastische kwaliteiten. Je merkt een duidelijk verschil met andere matrassen. Het is daarom ook zeker een aanrader om een matras te kopen bij dit bedrijf. Ook de accessoires die ik heb gekocht zijn hartstikke leuk. Ze hebben meerdere soorten waaronder een hertenkop. Ik heb die momenteel boven mijn bed hangen en ben er hartstikke blij mee.

Zeer snelle service. matras-1

Zoals gewoonlijk hadden jullie weer en geweldige service. Toen ik het bestelde kwam het al binnen drie dagen binnen. Ook de prijzen waren weer erg voordelig. Je krijgt zeker waar voor je geld. Het is ook knap dat jullie zulke fantastische producten kunnen leveren voor relatief weinig geld. Als je kijkt naar andere bedrijven, dan merk je een duidelijk verschil in prijs. Mocht je opzoek zijn naar een fijn bed of lekkere matrassen, dan is dit het bedrijf waar je moet zijn. Ook de Houten accessoires zijn hartstikke leuk.

bed-lieve