Badroem

Het wonen blog van Nederland

Met een Windscherm terras opknappen mogelijk?

Xterior

XteriorNormaal gesproken vind ik het niet erg als ik in de tuin zit en wind voel. Afgelopen week merkte ik dat het niet mogelijk is om een krant te lezen in de tuin zonder het stevig vast te moeten houden. Dankzij de windvlagen is het praktisch onmogelijk om rustig te blijven lezen. Ik werd haast genoodzaakt om binnen te gaan zitten waar ik niet bepaald enthousiast over was aangezien ik gek ben op mijn tuin. We hebben namelijk onze tuin in het voorjaar opgeknapt en wilde er dan ook voor zorgen dat mijn tuin veelvuldig gebruikt werd. Doordat we een overkapping hebben gemaakt raast de wind er alsnog langs op, dit wilde we met een of andere manier zien te voorkomen. Op het internet heb ik al wel eens gelezen dat je met een Windscherm terras op kan knappen, echter was ik er in het begin niet bepaald enthousiast over. Windscherm

Alsnog graag te willen bestellen.

In de eerste instantie wist ik niet precies hoe dat je met een Windscherm terras op kan knappen. Ik ben op de website van Xterior wezen kijken om daar meer informatie in op te doen. Mijn enthousiaste groeide met de minuut. Hun hebben het namelijk erg goed kunnen uitleggen dat je met een windscherm het terras wel degelijk op kan knappen. Goede windscherm maakt het mogelijk om niet meer in de wind te zitten maar dat je wel alsnog buiten kan zitten. Wijzelf hebben onze overkapping zo gemaakt dat je er droog kan blijven zitten en te genieten van de tuinTerrasscherm