Badroem

Het wonen blog van Nederland

Mijn tip van de dag: schoolstoelen kopen via deze website

tafel

maatwerk

Enig tijd geleden heb ik zowel een verstelbare tafel als stoel gekocht. Omdat ik hier nog tot op de dag van vandaag tevreden mee ben, wil ik graag aan jullie delen waar ik dit gedaan heb. Allebei de meubelen staan in mijn woonkamer en passen precies bij de rest van mijn interieur. Beide gemaakt van hout en hebben een trendy look als je het mij vraagt. De reden waarom ik deze producten gekocht heb was omdat mijn woonkamer wel weer nieuwe energie kon gebruiken. En wat beter door zowel een tafel als stoel te kopen. De reden waarom deze verstelbaar is, komt doordat ik een neefje heb met een lichamelijke beperking. Omdat hij vaak bij mij over de vloer komt wil ik dan ook een goede omgeving voor hem creëren. Wat je overigens ook nog kunt doen bij deze firma is schoolstoelen kopen, hier vertel ik zo nog meer over.

schoolstoelen kopen

De website heet kindermeubilair.nl

Misschien lijkt het voor jullie een vreemde gedachten, het feit dat ik rekening heb gehouden met mijn neefje. Maar zelf heb ik ook veel aan deze verstelbare tafel. Vooral omdat ik merkte een verkeerde houding aan te nemen wanneer ik achter de tafel zat. Ik ben namelijk behoorlijk creatief dus besteed veel tijd aan het maken van “kunstwerken”. Dit komt dan ook goed uit, wanneer mijn neefje er namelijk is, kunnen we samen druk bezig zijn dankzij deze tafel.

tafelMaatwerk Kindermeubilair is wat mij betreft dan ook echt een aanrader. Je kunt hier eenvoudig schoolstoelen kopen, maar ook nog ander meubilair. Omdat zij enkel maatwerk leveren kun je zelf jou inbreng geven.