Badroem

Het wonen blog van Nederland

Mooi huis te koop Benidorm

huis te koop benidorm

Spannendhuis te koop benidorm

Er staat een prachtig huis te koop Benidorm en ik wil deze hebben. Daarvoor heb ik nog wel verschillende dingen moeten regelen, maar inmiddels is dit bijna helemaal rond. De hypotheek was voornamelijk iets waar veel tijd in is gaan zitten. Daarvoor heb ik heel veel verschillende documenten bij elkaar moeten rapen, invullen en dan weer opsturen. Daarna werden dingen weer terug gezonden en moest ik een handtekening zetten voor akkoord. Op een gegeven moment was ik hier wel klaar mee, maar toen was het einde ook al in zicht. Toen dat allemaal rond was, kon ik officieel een bod gaan uitbrengen. Dat vond ik wel een van de spannendste momenten, want het kon zomaar zijn dat het werd goedgekeurd. Daar ging ik alleen niet van uit, want dan kon de uitkomst alleen maar meevallen.

huis te koop benidormDe aankoop

Het huis stond toen niet meer te koop in Benidorm, want ons de eerste keer dat wij hebben geboden werd deze meteen goedgekeurd. Toen heb ik wel even een wijntje gedronken om het te vieren, want nu ben ik officieel bezitter van een woning in Spanje. Mijn man was ook ongelofelijk blij en wij hebben direct de hele familie gebeld. Inmiddels is dat alweer een maand geleden en ben ik nu voornamelijk bezig met de inrichting van alle kamers. Mocht jij hier nu ook interesse in hebben, neem dan zeker een kijkje op de website van Spanje Specials voor meer informatie of om inspiratie op te doen. Het is een bezoekje waard!