Badroem

Het wonen blog van Nederland

Opfrisbeurt voor je badkamer? Volg deze tips!

Ben je uitgekeken op je badkamer en heb je het gevoel dat je toe bent aan wat nieuws? Met een paar kleine aanpassingen kun je je badkamer al een stuk leuker maken! In dit artikel geef ik je graag een aantal tips. Blijkt het dat je na het lezen van dit artikel tóch echt toe bent aan een compleet nieuwe badkamer of aan een paar nieuwe badkamermeubels? Neem dan eens een kijkje op de website van Q1 Sanitair.

Kies voor een nieuwe accentkleur

Om de paar seizoenen zijn er weer andere accentkleuren die in zijn. Als je uitgekeken dreigt te raken op je badkamer, kan het daarom helpen om eens in de zoveel tijd te kiezen voor een andere accentkleur. Je kunt daarbij denken aan badkameraccessoires en bijvoorbeeld handdoeken en washandjes in een trendy kleur, zoals okergeel of juist zwart. Zo kijk je voor een paar tientjes weer heel anders tegen je badkamer aan!

Ga voor sfeerverlichting

De verlichting in je badkamer is in grote mate van belang voor de manier waarop je tegen je badkamer aankijkt. Als je je badkamer een beetje zat aan het worden bent, kan het dus helpen om andere verlichting te plaatsen. Denk bijvoorbeeld eens aan sfeerverlichting. Sfeerverlichting kan bijvoorbeeld worden geplaatst rondom de spiegel of onder de wasbak. Geloof me: nadat je je oude verlichting hebt vervangen voor sfeerverlichting voelt je badkamer weer als nieuw aan!

Een nieuwe badkamer

Ben je toch echt toe aan iets compleet anders? Dat kan ik me dat goed voorstellen, want uiteindelijk voelt er natuurlijk niets zo fijn als een gloednieuwe badkamer. Veel mensen denken echter dat een nieuwe badkamer een fortuin moet kosten, terwijl dit in de realiteit helemaal niet het geval hoeft te zijn. In verschillende showrooms en op verschillende websites, zoals op de website van Q1 Sanitair, vind je een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve en relatief goedkope badkamermeubels. Compleet volgens de laatste trends en de meest stijlvolle kleuren!