Badroem

Het wonen blog van Nederland

Paul Dekkers is een aan te raden kunstenaar voor de mooiste muurschilderingen

Graag wil ik iets kwijt over Paul Dekkers, deze kunstenaar is absoluut aan te raden op het gebied van muurschilderingen. Sinds ik mijn site ben gestart om hier alle goede tips die ik verzamel over alles wat te maken heeft met wonen op achter te laten, word ik geregeld gevraagd of ik op zoek wil gaan naar een goed adres ergens voor. Mijn buurmeisje heeft een nieuwe kamer en hiervoor moet een hoop gebeuren. Mijn buurvrouw gaf zelf al aan dat een muurschildering misschien wel een leuk idee zou zijn. Alleen had zij geen idee over hoe zij dit moest aanpakken. Enfin, ik ben internet eens gaan raadplegen en al snel viel mijn oog op de site van Paul Dekkers.

Zelf werd ik er ook enthousiast van

Eenmaal de eerste werken te hebben aanschouwd wist ik direct dat ik het juiste adres al voor mijn buurmeisje had gevonden. Al snel stond er een afspraak en ik was zo brutaal om tijdens het werk even om het hoekje te komen kijken. Ik kwam net binnen toen de opzet er al stond, ik liet mijn verbazen door het feit hoe de muurschildering langzaam tot leven kwam. Toen deze klaar was, was het eindresultaat werkelijk verbluffend. En mijn buurmeisje was ongelofelijk blij met haar mooie kamer. Ik werd meerdere malen zelfs, bedankt voor het vinden van dit goede adres. Voor mij was het een kleine moeite maar zeker die moeite waard om op zoek te gaan naar deze kunstenaar.