Badroem

Het wonen blog van Nederland

Politiekeurmerk slotenmaker Den Haag

In Den Haag kun je bij veel verschillende bedrijven terecht die de diensten van een slotenmaker Den Haag aanbieden. Het probleem is echter dat je vaak het bos door de bomen niet ziet. Hoe weet je nou welke slotenmaker Den Haag goede kwaliteit levert en welke niet?

Keurmerk

Hier is dan waar het politiekeurmerk slotenmaker Den Haag in het spel komt. Een slotenmaker Den Haag krijgt niet zomaar het politiekeurmerk. De slotenmaker Den Haag moet eerst aan strenge voorwaarden voldoen omtrent gedrag, kwaliteit, dienstverlening en tarieven. Als een slotenmaker Den Haag het politiekeurmerk heeft kun je er van uit gaan dat die aan al deze strenge eisen heeft voldaan.

Waar vind je de keurmerk?

Het politiekeurmerk veilig wonen van slotenmaker Den Haag vind je op de website van de betreffende slotenmaker. Ze hebben ook een certificaat in bezit. Andere slotenmakers mogen deze keurmerk niet voeren tenzij ze het certificaat door de politie ontvangen hebben. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met de politie zelf maar geen enkele slotenmaker Den Haag zal het keurmerk voeren zonder toestemming. Het is namelijk strafbaar om het politiekeurmerk veilig wonen te gebruiken zonder het certificaat behaald te hebben. Dit is dan ook niet een risico dat veel ondernemers zullen nemen.