Badroem

Het wonen blog van Nederland

Snel geregeld, opkopers van inboedel

Mij moeder gaat verhuizen, en moet haar spullen dus uitzoeken, en wat ze niet meer kan verbruiken verkopen, of weg gooien. Ze woonde altijd in een leuke flat, maar nu moet ze dus deze flat inruilen voor een veel kleiner appartement. In de loop van de jaren heeft ze heel veel spullen gekocht, zeer mooie spullen, maar die gaan echt niet in haar nieuwe woning passen. Met de hulp van opkopers van inboedel hebben we de spullen meegegeven waar mij moeder geen plaats meer voor heeft. Het mooie hiervan is dat zij ervoor zorgen dat de mooie spullen op een veiling worden verkocht, waarna de opbrengst aan mijn moeder wordt overgemaakt. We hadden eerst via lokale krantjes haar spullen te koop aangeboden, maar aangezien de vreemde figuren die bij mijn moeder aan de deur kwamen hebben we dit maar snel gestopt. Ook werden haar spullen bekeken en werden er belachelijke prijzen voor geboden. Nee we doen het op de makkelijke manier, ook voor mijn moeder, dat ze niet kan zien waar haar spullen heen gaan, in ieder geval een betere bestemming dan de sloop, lekker makkelijk via de opkopers van inboedel.  logo-1

Netjes geregeld

Inmiddels is mijn moeder al verhuisd naar haar nieuwe flat, en is haar oude huis netjes afgeleverd. Alle bruikbare spullen zijn naar de flat van mijn moeder gebracht, de rest op de veiling verkocht, en wat nog overbleef en niet meer bruikbaar was, is naar de sloop gebracht. Zo makkelijk heb ik nog nooit een verhuizing mee gemaakt. galerij1-575x350-300x183

Meer verhalen