Badroem

Het wonen blog van Nederland

Spanje, waar je prachtige huizen te koop vindt

spanje huizen te koop

Spanje huizen te koop, dit is wat ik op het internet naar op zoek was. Al snel kwam ik op de website uit van: Purespain.com. Hier kon ik veel informatie vinden en op een snelle en overzichtelijke manier doorklikken naar het gewenste appartement. Mijn man en ik hebben een druk bestaan omdat wij een eigen zaak hebben. Toch willen wij elke kans aangrijpen om zoveel mogelijk een weekje of een weekend naar het buitenland te vertrekken. Onze droom was om een eigen stek te hebben waar wij lekker naar toe kunnen vluchten om aan ons drukke bestaan te ontsnappen. 

spanje huizen te koop

Wij kijken nu al uit naar de eerste de beste vakantie mogelijkheid

In het prachtige land Spanje, staan vele huizen te koop die prima te betalen zijn ook als je dicht aan de kust wilt gaan wonen. Omdat wij nogal kieskeurig zijn, hebben wij een uitgebreide selectie gemaakt en daarna zijn wij afgereisd naar het land waar wij onze droom wilde verwezenlijken. Uiteindelijk is het de woning geworden die wij in de eerste instantie als laatste wilde kiezen. 

Wij zijn erg goed begeleid en wij hebben over drie weken al de overdracht van de woning. Het is eigenlijk nog niet helemaal te geloven maar zodra de kans zich voordoet om vrij te kunnen krijgen, dan zitten wij zo spoedig mogelijk in het vliegtuig. Het idee dat wij gewoon naar ons eigen huis kunnen gaan waarvan wij weten dat het fris is en schoon en van alle gemakken is voorzien. Dat geeft ons al een ontspannen gevoel voor vertrek.

spanje huizen te koop