Badroem

Het wonen blog van Nederland

Stofzuiger Zoetermeer, geweldig!

Heeft u ook wel eens van die dagen dat alles tegenzit, of kapot gaat? Zo heb ik al een tijd een stofzuiger met kuren. De ene keer is er werkelijk niets aan de hand, terwijl vaak de stofzuiger meer rommel maakt dan dat hij stof op zuigt. Vandaag had ik dan weer zo een rot dag. Mijn honden verharen werkelijk als een gek. Soms lijkt het wel dat ik drie in plaats van twee honden door het huis heb lopen. Vaak doe ik snel een bezem door het huis, maar vandaag was het echt noodzakelijk om er een stofzuiger doorheen te halen. Gehaast ik dat was pakte ik de stofzuiger uit de kast, stekker in het stopcontact, knop indrukken, en….niets!! Er gebeurde helemaal niets, eer kwam geen geluid uit mijn stofzuiger. Wat een ellende, en dat juist vandaag, nu er vanmiddag visite zal komen. Mijn stofzuiger was al aardig op leeftijd, maar om mij juist vandaag in de steek te laten. Via internet kwam ik op de site van Stofzuiger Zoetermeer terecht. Snel viel mijn oog op Henry de stofzuiger. Behalve dat deze stofzuiger er leuk uit ziet heeft hij een werkbereik van 28 meter, ook heeft deze stofzuiger een zak van 9 liter. Snel naar Stofzuiger Zoetermeer gegaan om deze stofzuiger te kopen. Henry-stofzuiger-300x300 - kopie 

Ik ben blij met mijn nieuwe Henry stofzuiger.

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe aanwinst, had ik deze maar maanden eerder gekocht. Normaal zag ik er tegenop om te stofzuigen, maar door deze nieuwe stofzuiger vind ik deze klus tegenwoordig geweldig om te doen.   Stofzuiger-Zoetermeer-300x300