Badroem

Het wonen blog van Nederland

Superhelden

Niets is meer waard dan een bedankje of dikke knuffel van je kind omdat ze iets nieuws hebben gekregen waar ze ontzettend blij mee zijn. Ken je dat gevoel, het gevoel dat je vanbinnen smelt door deze oprechte dankbaarheid? En dat kan al met heel simpele dingen. Snoep is de meest voorkomende maar wat dacht je van leuke spulletjes? Een dankbaar item waar je kinderen ontzettend blij mee maakt is schattig kinder beddengoed. Het hebben van een dekbedovertrek met daarop hun Disneyheld, prinses of lievelingsdier is voor hen iets speciaals.

 

Juiste keus bij de juiste leeftijd

Bij de maat van het bed hoort ook de juiste maat van het beddengoed. Iets wat met de groei meegaat en ook constant aan verandering toe is. Voor elke fase kun je het juiste beddengoed vinden.

 

  • In deze fase zul je het meest hebben aan goed beddengoed omdat baby’s over het algemeen slapen eten en weer gaan slapen. Daarom wil je niet inleveren op goed beddengoed. Een neutrale kleur zou volstaan.
  • Peuters krijgen al wat meer hun eigen wil en hun eigen mening. Naast de nee-fase weten ze al heel goed wat ze willen. Je weet ongetwijfeld wie hun favoriete held is en daarop kun je mooi inspelen om dit te verwerken in de kinderkamer door het juiste dekbedovertrek aan te schaffen. Ze zijn nog nooit zo graag hun bed ingedoken samen met hun ‘beste vriend’.
  • In deze fase gaat het kind al naar school en wordt de eigen mening steeds sterker. Het is in staat om samen met je te gaan winkelen en zelf zijn of haar beddengoed uit te kiezen. Iets waar het kind heel trots op kan zijn en over op kan scheppen naar andere kinderen toe.
    Shoptip: de fijne baby of kinderdekbedovertrekken van CozyKidz.

Verschillende soorten beddengoed

Heb je niet echt een held of stripfiguur waar je als kind naar opkijkt dan zijn er verschillende andere opties om met je beddengoed te doen. Wat dacht je van het volgende:

 

  • Overtrek met naam
  • Slapen onder een foto of zelfgekozen tekst.
  • Dekbedovertrek waarop je kunt tekenen en na het wassen begin je weer met een nieuwe tekening.
  • Dekbedovertrek met een autotrack erop geprint zodat je met je auto’s eroverheen kunt rijden.
  • Verschillende kleurtjes of figuurtjes.

 

Veel woonboulevards hebben leuke ideeën maar ook op verschillende websites kun je leuke ideeën opdoen: woonexpress.nl, dekbedovertrekshop.nl, kinderbeddenstore.nl. Er is genoeg leuk beddengoed te vinden in de juiste maat die bij de juiste kinderkamer en leeftijdsfase past!

Nu je toch aan het shoppen bent, koop er ook gelijk een luxe design kinder fauteuil bij. Een stoel + leuk beddengoed is immers een winning combinatie!