Badroem

Het wonen blog van Nederland

timmerman delft heeft mooi werk geleverd

Al een lange tijd hebben we een veranda in de tuin waar we gezellig met z’n alle de avond doorbrengen bij lekker weer, deze veranda was mede mogelijk gemaakt door timmerman delft, dit had hij de laatste keer zo goed en snel uitgevoerd dat we bij deze klus weer dezelfde timmerman delft in hadden geschakeld. Zo kun je van lang zoeken naar een goede timmerman gaan naar steeds dezelfde contacteren. Nu ging het namelijk om een kleine overkappen voor de fietsen en meerdere dingen.

timmer3

Snelle hulp

Zoals gewend hadden we al snel antwoord en konden we dezelfde week nog geholpen worden, de dienst en de snelheid van deze man wisten we natuurlijk al. De vakkundigheid en de manier van aanpak is zo goed dat hij in no time een begin heeft staan, vanuit daar bouwt hij verder tot het mooie eindresultaat. En dat eindresultaat mag er wezen. Tussen het klussen door ook nog tijd voor koffie en een praatje en dan al zo snel klaar zijn. Het was supermooi geworden en het is nu nog steeds heel erg bruikbaar, iedereen zet daar zijn fiets neer en meerdere spullen zoals de grasmaaier word er ook gestald.

timmer2

Ik ben echt zeer tevreden over de dienst van deze timmerman, de snelheid en de manier waarop hij te werk ging bespaarde me enorm veel geld. Wil jij nou ook een fantastische timmerman met magische handen kijk dan snel op deze website en maak nu nog je afspraak. Ik kan je garanderen dat jouw geld het echt waard is.