Badroem

Het wonen blog van Nederland

Timmerman Hillegom voor een mooi resultaat

Iedereen kent dat wel, door de bomen het bos niet meer zien. Dit probleem had ik ook voor kort. Genoeg ruimte in huis, maar op elke kamer was het net of er een bom ontploft was. Natuurlijk was ik voor een groot deel hier ook de oorzaak van. Wat is makkelijker om even iets op een kamer neer te leggen als je iets niet nodig hebt. Ja en van zo iets komt het al snel voor dat het een grote berg gaat worden. Nu dus het probleem dat ik geen kant meer op kan in bepaalde kamers in mijn huis. Een paar mooie kasten zal al enorm helpen. Via een goede kennis kreeg ik het adres van timmerman Hillegom, ook zij hadden met dit probleem te maken. Door simpelweg een paar mooie kasten te laten maken was het probleem al snel opgelost. Normaal zal je zeggen dan koop je toch kasten, ja dat is logisch, alleen heeft mijn huis schuine daken bij de slaapkamer, daar past geen kast tussen. Samen met de timmerman Hillegom hebben we mooie kasten laten ontwerpen, en ik moet zeggen het resultaat is verbluffend.   Kasten-960x332

Geweldige kasten

Wat ben ik blij met mijn mooie opgeruimde kamers dankzij de nieuwe kasten die we hebben laten maken. Niks geen rommel meer op de grond, maar netjes gesorteerd in of op de kasten. Niet alleen de kasten zijn super mooi, maar ook het materiaal waarmee de kasten zijn gemaakt zijn geweldig mooi. Ons volgende project staat alweer op papier, we laten de zolder verbouwen.  Verschoor-logo-adres-31-300x142