Badroem

Het wonen blog van Nederland

Tip: Alarmsysteemexpert.nl

Al jaren maak ik gebruik van de alarmsystemen en recorders van Hikvision. Ik heb via een goede vriend gehoord over deze alarmsystemen en recorders, hij was er al jaren zeer tevreden over. Ik ben daarom op hun website alarmsystemenexpert.nl gaan kijken, maar ik wist niet goed wat ik moest kiezen en daarom heb ik besloten om de showroom te bezoeken.

Logo

Ruim aanbod

Alarmsysteemexpert.nl heeft twee showrooms in Nederland, zeer centraal gevestigd in IJsselstein en Gorinchem. Ik ben naar de showroom in IJsselstein gegaan. Daar ben ik zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Je kan merken dat het personeel goed is opgeleid en dat ze al jaren ervaring hebben. Wij hebben samen mijn wensen en behoeften besproken en vervolgens heeft hij een all-in pakket samengesteld. Het was erg fijn dat de werknemer mij heeft geholpen, doordat zij een zeer ruim aanbod hebben dat ik simpelweg niet wist wat ik moest kiezen. Vervolgens zijn zij al snel naar mijn winkel toegekomen en hebben zij snel en vakkundig alles geïnstalleerd.

10 jaar ervaring

Hoogstaande producten tegen een scherpe prijs

Ik ben zeer tevreden over de producten en de service van alarmsysteemexpert. De producten zijn van zeer professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het is erg fijn om te weten dat mijn winkel nu goed beveiligd is, op deze manier hoef ik niet bang te zijn dat er wordt ingebroken in mijn winkel.

Advies

Alarmsysteemexpert staat voor een snelle en vakkundige service, kwalitatieve producten, scherpe prijs en een vakkundige installatie. Daarom kan ik iedereen aanraden om een showroom te bezoeken of eens te kijken op de website www.alarmsysteemexpert.nl.

 

 

Meer verhalen