Badroem

Het wonen blog van Nederland

Trespaschroeven voor je Trespa platen bestellen

Het installeren van Trespa platen gaat niet zonder de speciale Trespaschroeven. Dit ideale materiaal is een uitkomst voor vele toepassingen. Je ziet het vaak in gevelbekleding, maar het wordt ook gebruikt voor meubels en sanitair. De platen laten zich in principe goed lijmen, maar voor een goede bevestiging heb je toch echt Trespaschroeven nodig. Deze sterke schroeven zorgen voor een stevige bevestiging van de platen en zijn daarnaast verkrijgbaar met een schroefkop in de kleur van je Trespa plaat. Op deze manier valt de schroefkop minder op en creëer je een strakker geheel.

Trespa is een fascinerend materiaal. Je zou denken dat het een kunststof is, maar het bestaat voor 70% uit een mix van papier, hout en thermohardende hars. Het materiaal onderscheidt zich in duurzaamheid, kleurbestendigheid, weersbestendigheid en het gemak in onderhoud en schoonmaak. Afgezien van deze technische voordelen ziet het er ook nog eens erg mooi uit. Het is in allerlei kleuren leverbaar en daarom is het zo prettig dat de bijbehorende roestvrijstalen Trespaschroeven in dezelfde kleuren leverbaar zijn. De schroefkop is Torx, dus houd daar rekening mee.

Jouw Trespaschroeven snel thuis geleverd

Wanneer je de juiste Trespaschroeven, met de juiste kleur hebt gevonden kun je ze heel simpel bestellen in de webshop van Bevestigingsexpert. Wanneer je voor vier uur ’s middags bestelt kun je de bestelling de volgende werkdag al verwachten. Mocht je nu niet zeker weten of je het juiste schroefbitje wel hebt voor Torx, kun je altijd nog even verder kijken in de webshop. Hier kun je erg veel bevestigingsmaterialen en benodigdheden vinden.