Badroem

Het wonen blog van Nederland

Voedingsstoffen via canna terra

Ik zweer bij canna terra. Ik heb het nu al bij drie kweekprojecten gebruikt en het is fantastisch. Het werkt gewoon. De groei wordt er mee gestimuleerd, waardoor je planten er alleen maar beter en sterker van uit gaan zien. Canna terra zit vol met fosfor en kalium, precies de voedingsstoffen die je nodig hebt bij je kweek. Voorheen deed ik dit zelf, maar dit was nogal een gedoe, om de juiste dosering te vinden. Gelukkig is dit nu niet meer het geval. Dit product heeft het volgens mij zelf twee jaar getest totdat ze de juiste dosering hadden. En met succes dus. Ik ga in ieder geval nooit meer beginnen aan een kweek zonder dit middel.

growexpert

Ik kocht het voor het eerst bij Growexpert, een online winkel met allerlei spullen. Ze leveren echt ontzettend goede spullen, ik ben er telkens weer van onder de indruk. Ik denk dat het belangrijk is dat je echt kwalitatieve spullen in huis haalt, iets wat net niet goed werkt, kan je hele kweek in de war brengen. Ook moet je zelf natuurlijk de nodige ervaring hebben, maar je ziet dat een goede voorbereiding het halve werk is.