Badroem

Het wonen blog van Nederland

Voor een goed bed ga naar boxspring Eindhoven

Ik heb me vaak afgevraagd waarom ik op vakantie in een hotel altijd beter slaap dan thuis in mijn eigen bed. Natuurlijk ben je op vakantie vaak buiten op stap waardoor je ’s avonds eerder je bed in gaat omdat je moe bent. In een hotel heb je vaak lekkere boxspring bedden, en vaak zijn deze bedden ook breder en langer dan thuis. Ja thuis is het slapen momenteel een ramp. Ik heb een bed van 140 cm breed, en 190 cm lang, niet echt een jofel bed zal je zeggen. Erger nog het matras is van schuimrubber, dat was in de tijd dat ik op mezelf ging wonen de goedkoopste oplossing. Verder nooit bij stil gestaan dat ik hierdoor vaak rugklachten kon hebben. Vooral de laatste paar weken kan ik nauwelijks mijn bed meer uitkomen zonder pijn in mijn rug te hebben. In plaats uitgerust te zijn, sta ik als een gebroken iemand op. Dit kan zo niet langer, toch maar eens op zoek gaan naar een ander bed. Via internet kwam ik op de site van boxspring Eindhoven terecht. Wat een mooie bedden hebben ze hier. Allemaal boxspring bedden, wat een verschil met wat ik thuis heb staan. 1411642508327899

Moeilijke keuze

Wat veel keuze hebben ze bij boxspring Eindhoven. Het is werkelijk waar de hoogste tijd voor een nieuw bed, kan ik mijn oude antieke bed inruilen voor een modernere versie. Vanaf nu word ik uitgeslapen, maar beter nog, zonder rugpijn wakker. Ben zo blij met mijn nieuwe bed, dat ik vaak al vroeg onder de veren kruip.  12665966001629