Badroem

Het wonen blog van Nederland

Wat te doen bij een lekkage in Zoetermeer

lekkage Zoetermeer

Wat zal jij doen als jij een lekkage in Zoetermeer ontdekt. Natuurlijk bel je dan meteen naar een expert, in dit geval Hester Dakwerken. Hier werken uitsluitend vakkundig personeel en zijn op de hoogte van de laatste innovaties om een lekkage zo snel en deskundig te verhelpen. 

Toen wij van een korte vakantie terug kwamen en onze woning instapte rook het er zeer muf. Meteen alle kamers bekeken waar deze stank vanaf kwam. Nu bleek dat er tijdens onze vakantie een paar hoosbuien voorbij waren gekomen en daar kon ons zolder dak schijnbaar niet tegen. Het water was hier naar binnen gekomen en had vieze plekken op het plafond en de muur achter gelaten.

lekkage Zoetermeer

Snelle reparatie

Meteen nadat ik naar Hester Dakwerken had gebeld voor een reparatie aan ons dak, kwam er al een medewerker langs om de schade op te nemen. Omdat er weer slecht weer op komst was, heeft deze een noodreparatie gemaakt, om ergere lekkage in Zoetermeer te voorkomen. De volgende dag stonden deze medewerkers alweer voor de deur om ons dak te maken.

Voordeel aan dit bedrijf is dat je hier 24/7 een nummer kan bellen wanneer een noodsituatie zich voor doet. Altijd handig om dit nummer ergens op te schrijven.