Badroem

Het wonen blog van Nederland

Aanrader: het slimme thermostaat

Hallo, leuk dat je er weer bent! Jullie weten dat ik dagelijks veel artikelen over wonen schrijf en vandaag is het weer zo ver. Vandaag ga ik alleen niet typen over het inrichten van mijn woning maar over geld besparen door middel van het slimme thermostaat. In een van mijn vorige artikelen heb ik over mijn nieuwe CV ketel verteld en deze doet het erg goed! Ik bespaar al een hoop geld maar dankzij het slimme thermostaat kan ik nog meer geld besparen. Ik hoorde van een goede vriend van mij dat dit erg handig is omdat je zo al je gegevens goed bij kan houden. Je hangt het op in je woonkamer en zo kan je precies zien wat je verbruikt. Buiten dat kan je ook een app downloaden zodat je altijd op de hoogte bent van je energie verbruik. Dit leek mij wel wat en daarom heb ik ook meteen zo’n thermostaat gekocht.

Erg blij met mijn aankoop!

Inmiddels heb ik het thermostaat en ik kan je vertellen dat het erg goed bevalt. Het is echt super fijn om altijd te kunnen zien hoeveel energie je in huis verbruikt. Ik heb zelf ook al de app gedownload en dit is al helemaal fijn, nu zie ik altijd en overal hoeveel energie er verbruikt wordt! Dit is een echte aanrader en ik hoop dat jullie echt wat met deze tip doen!

Meer verhalen