Badroem

Het wonen blog van Nederland

Alarmsysteem voor mijn moeder

credexlogoEen paar weken gelden Is er bij mijn moeder ingebroken, helaas had zij geen alarmsysteem om het te voorkomen. Mijn moeder is een vrouw van zevenenzeventig jaar oud, maar is nog heel actief. Zo ging zij met een vriendin ergens drinken, En daarna nog even de stad in, zij was dus beter gezegd de hele dag niet thuis.

Toen zij eenmaal thuis kwam merkte zij, dat de deur open stond. zij had al meteen door dat er niet niet helemaal goed was, ze liep naar binnen en zag dus dat all haar waardevolle spullen weg waren. zij belde mij meteen op en vertelde dat haar huis leeg geroofd was. Ik Besloot meteen te komen en belde meteen de politie. Ik had nog zo gezegd tegen mijn moeder dat zij een alarmsysteem moest nemen maar dat wilde ze niet, ze was altijd al wel een koppige vrouw, maar nu ziet ze dat het misschien toch beter was geweest om een alarmsysteem te nemen.Toen de politie eenmaal kwam waren ze opzoek naar sporen, alleen zij hadden niks gevonden.Die avond sliep mijn moeder bij mij, zij durfde niet in haar huis te slapen, de volgende dag hebben wij als eerste een alarmsysteem besteld opde website van Credex , zij hadden namelijk precies het alarmsysteem dat we zochten. we hebben ook alles wat gestolen werd vervangen, aangezien ik best een rijke moeder heb, kon zij het zich allemaal veroorloven.Alleen er waren ook een paar spulletjes weg die echt sentimentele waarde hadden, bijvoorbeeld   de gouden ring van mijn pas overleden vader. die krijgt ze natuurlijk niet meet terug.

dit vond zij het ergste van allemaal. Hopelijk met een alarmsysteem zullen de dieven twee keer nadenken of zij nog überhaupt wel echt in dit huis zouden willen stelen, het geluid van dit alarmsysteem is heel luid, De hele straat kan het zo horen!