Badroem

Het wonen blog van Nederland

Badkamerventilator makkelijk online te bestellen.

Gelukkig ben ik zelf een beetje handig in en om het huis. Daarom is het altijd handig dat je bepaalde producten snel en handig online kan bestellen. Vroeger moest je een monteur inschakelen als er iets kapot was in huis, hier ging meestal een week overheen, en als de producten niet voorradig waren kwamen hier nog eens een paar weken bij. Deze keer is onze badkamerventilator stuk, en niets is erger dan een zeer natte en stinkende douche. Normaal ging onze ventilator automatisch aan zodra je in de douche de lamp aan deed, maar sinds dit weekend komt er geen geluid meer uit. Ik heb nog een poging gedaan om deze badkamerventilator te maken, helaas zonder enig resultaat. Ik heb via internet een bestelling kunnen doen bij de HSE Elektrawinkel, deze winkel heeft werkelijk heel veel producten die online te bestellen zijn. Gelukkig hadden ze onze ventilator op voorraad, en binnen drie dagen had ik deze al in huis. Omdat dit precies dezelfde ventilator was als we al hadden was het vervangen een fluitje van een cent. Nu kunnen we weer lekker douchen in een goed geventileerde badkamer. img_logo_hse

Super handig.

Het is werkelijk superhandig om online de badkamer producten te kunnen bestellen. Niet alleen ventilators, maar ook spiegels, rookmelders, en vloerverwarming kunt u via deze site bestellen. In de toekomst zie je mij niet meer naar de drukke bouw markten gaan, nee ik bestel heel makkelijk vanuit mijn luie stoel de benodigdheden die ik op dat moment nodig heb.  EcoAIR_th_150