Badroem

Het wonen blog van Nederland

Behangboom voor de mooiste behang!

1Ik heb een tijdje geleden een nieuwe woning gekocht! Dit wilde ik graag even met jullie delen, alleen moest er nog veel aan gebeuren. De tuin zag er niet uit maar het huis van binnen had ook nog heel wat werk nodig. Zo heb ik ook twee schatten van dochters die beide echt een meisjes kamer wilden. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar wat de mogelijkheden zijn op heet gebied van decoratie. Zodoende kwam ik op de website van behangboom hierop kwam ik echt iets heel leuks tegen. Namelijk wat behang waar je vormpjes in kan zien. Denk aan een boom die je aan de muur kunt hangen. 2 

Dit vinden kleine meisjes heel mooi.

Meisjes die zelf een kinderkamer mogen indelen zullen 9 van de 10 keer kiezen voor behangboom. Dit komt door dat dit er gewoon heel leuk uit ziet voor het oog en je een soort van sprookjes effect krijgt. Zo lijkt het bijvoorbeeld net of dat je in een droomwereld loopt als je je muren vol hebt.

Makkelijk aan te brengen.

Het behang dat je koopt bij deze leverancier is voor een goede prijs in te kopen en niet te duur.
Zo kan je genoeg rollen voor de hele kamer krijgen voor het zelfde geld als bij de reguliere bouwmarkt. Voor mijn dochters was dit dus zeker een heel leuk idee!3