Badroem

Het wonen blog van Nederland

Betonlook tegels 90×90: breng de industriële look in huis

Betonlook tegels 90×90 cm zijn een perfecte manier om jouw woning te voorzien van een ruw randje. Ondanks dat veel mensen bang zijn om gebruik te maken van beton en andere industriële materialen, tovert het een ruimte echt om. Vooral wanneer je kiest voor betonlook tegels 90×90 cm, zul je zien dat de daadwerkelijke look een stuk minder kil is dan je oorspronkelijk denkt. Dit komt doordat de juiste betonnen tegels een mooi en verfijnde afwerking hebben. Ben jij benieuwd hoe jij dit materiaal verwerkt in jouw huis? Lees dit artikel dan snel verder.

Betonlook tegels 90×90 cm

Wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan moet je eens een kijkje nemen aan de betonlook tegels 90×90 cm. Deze tegels zijn namelijk een perfecte manier om jouw huis om te toveren in een moderne ruimte. De tegels zijn namelijk in verschillende kleuren beschikbaar, van donkergrijs tot beige, en hebben een perfect formaat van 90×90 cm. Dit formaat werkt goed voor alle kleine tot middelgrote keukens of kamers. Door te kiezen voor een vierkante tegel vergroot je de algehele look van de keuken. Mocht je op zoek zijn naar een ander formaat, dan is dat ook geen probleem. Bij de beste leveranciers hebben ze namelijk altijd verschillende vormen en maten beschikbaar.

De voordelen van betonlook tegels

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor betonlook tegels 90×90 cm. Dit heeft voornamelijk te maken met het onderhoud. We weten allemaal dat tegels een stuk makkelijker te onderhouden zijn dan houten vloeren. Het is niet voor niets dat onze badkamers en keukens altijd tegels op de grond en op de muur hebben zitten. Ondanks dat betonlook tegels 90×90 cm makkelijker te onderhouden zijn, is het ook een esthetische optie. De betonlook is namelijk beschikbaar in verschillende tinten en verschillende texturen. In tegenstelling tot de beperkte keuze aan hout, heb je bij betonlook tegels 90×90 veel verschillende mogelijkheden voor hetzelfde budget.

De industriële touch aan jouw woning

Zoals we al kort benoemd hebben, kiezen steeds meer mensen voor betonlook tegels 90×90 omdat ze het mooi vinden. Dit heeft allemaal te maken met een van de hedendaagse interieurtrends. De industriële look is niet meer weg te denken uit het interieur. Zowel in stads- als plattelandswoningen speelt deze stijl een prominente rol. Betonlook tegels zijn een ideale manier om de industriële look toe te voegen aan jouw woning. Doordat de tegels

 voorzien zijn van een strakke afwerking hoef jij je geen zorgen te maken over ruwe texturen waar jij of jouw kinderen zich aan kunnen beschadigen.

De beste leverancier voor tegels en laminaat

Met al het aanbod is het niet gek dat je soms niet meer weet wat je wel of niet wilt. Neem daarom een bezoek aan Tegels en Laminaat. Deze vloerenspecialist heeft een ruime selectie aan betonlook tegels 90×90 cm beschikbaar, zodat jij alle mogelijkheden met elkaar kan vergelijken. Ook als je tussen verschillende materialen twijfelt, is dit de beste plek om de knoop door te hakken.