Badroem

Het wonen blog van Nederland

Door een goede tip het juiste adres gevonden voor een CV ketel

Door een goede tip het juiste adres gevonden voor een CV ketel

holland_warmte_logoDe CV ketel  van Holland Warmte die wij hebben aangeschaft werkt echt prima!  De Vaillant CV ketel hangt nu bij ons boven en is zo klein en stil en er zuinig. Dat is de CV ketel ook wel aan te zien ondanks dat ik er dan ook totaal geen verstand van heb. Er is namelijk best veel ontwikkeling geweest in de afgelopen jaren als het om een CV ketel gaat en wij hebben er zelf nog nooit aan hoeven te geloven om deze te vervangen. Maar Toen wij echt toe waren aan een nieuwe hebben wij goed om ons heen rond gevraagd want er zijn voldoende mensen om ons heen die in de loop der jaren een nieuwe CV ketel hebben aangeschaft. Ik heb toevallig mijn verhaal gedaan toen ik met mijn vriendin na het sporten wat ben gaan drinken. Wij vertelde dat haar ouders zo tevreden zijn met de CV ketel die zij bij Holland Warmte hebben gekocht. En die naam heb ik meteen even opgeschreven en zo ben ik meteen toen ik thuis kwam samen met mijn man gaan kijken op de website. Er was voldoende informatie te vinden en daarop hebben wij via de contact button een offerte aan gevraagd.  Ook hebben wij meteen een foto geüpload van onze huidige situatie zodat wij een nog beter beeld konden geven met de vraag er bij of de door ons uitgekozen CV ketel wel verstandig was. Toen ik weer met mijn vriendin ging afspreken bedankte ik haar voor de goede tip. Ik was erg blij met dit adres. Het lijken mij mensen die er verstand van hebben vertelde ik haar. En zo kon ik er op vertrouwen dat wij vanaf nu weer kunnen vertrouwen op een lekker warm huis toen de CV ketel eenmaal aangesloten was.