Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een bedankje voor onze lieve vrienden

Een bedankje heb ik besteld op deze site om mensen te bedanken voor de hulp die zij hebben gegeven voor de aanbouw bij de woning van mijn ouders. Omdat ik zelf ook erg handig ben, help ik geregeld bij vrienden, familie en kennissen omdat ik dit leuk vind om te doen. Nu hebben mijn ouders eindelijk een aanbouw van hun woning en ik ben erg blij dat ik kon rekenen op de hulp van een aantal vrienden. Mijn vriendin stelde voor om iedereen die heeft geholpen uit te nodigen voor een etentje. Hierbij kwam zij op het idee om een kleinigheidje cadeau te doen na afloop. Gewoon als blijk van waardering dat je vriendschap ook kunt terug verwachten.

Echt een leuk idee die wordt gewaardeerd

Samen zijn wij op internet opzoek gegaan naar een leuk bedankje. Toen wij op deze site kwamen, en de leukste dingen konden vinden wisten wij dat we goed zaten. Wij hebben ervoor gekozen om een bloemenbuideltje cadeau te doen waar mensen ook daadwerkelijk iets aan hebben. En hopelijk wordt dit gebaar zeker gewaardeerd. Daarom ben ik op het idee gekomen om dit bericht achter te laten op mijn site. Want een leuk gebaar voor welke gelegenheid dan ook vind je zeker op deze site. Voor de prijs hoef je het al niet te laten, dus kun je het zo bont maken als je zelf maar wil.