Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een gereedschap man in huis

Een gereedschap man in huis

We hebben heel veel gereedschap bij ons thuis staan. Mijn vader is een echte gereedschap man, ik denk dat hij wel alles heeft wat er bestaat. Misschien wat overdreven, maar dit duidt wel aan hoeveel hij heeft. Hij houd ook van klussen, wat voor ons heel erg handig is, wanneer er iets kapot gaat is het meestal binnen een dag weer hersteld omdat hij zulke projecten gewoon erg leuk vindt. Het is wel grappig dat ik nooit aan zijn gereedschap mag zitten, daar is hij erg streng in. Vroeger kon ik nog wel eens met wat gereedschap spelen, maar dit ben ik gauw afgeleerd na een uitval van mijn vader. Hij heeft vaak ook een nieuw model gereedschap en ga zo maar door. Er is volgens mij een hele wereld vol gereedschap waar ik geen weet van heb. Ik vind mijn vader wel cool, veel vrienden van mij kunnen ook goed met hem opschieten. Hij is een echte man, klust alles in elkaar, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet altijd wat goed en slecht is. Ik heb van hem geleerd dat ik nooit ergens over mag oordelen, dit vind ik wel een bijzondere eigenschap, of kenmerk. Want toen hij dit ooit tegen mij zei besefte ik hoeveel je eigenlijk over een ander denkt. Je hebt ontzettend snel een mening ergens over en vaak heb je dan de helft nog niet eens gezien of uitgezocht. Daarom ben ik ook altijd extra voorzichtig als mensen roddelen of zo, ik wil mij daar niet aan wagen omdat je het hele verhaal nooit weet en meestal kom je daar ook nooit achter.