Badroem

Het wonen blog van Nederland

Een goede stukadoor in Hoofddorp

stukadoor Hoofddorp

Voor een goede stukadoor Hoofddorp, moet je beslist eens informeren bij E.F. Meijer. Dit bedrijf is een erkend leerbedrijf en heeft alle kennis in huis voor bekende wand- en plafondafwerkingen maar ook voor de meer exclusieve technieken kan je hier goed terecht. Zo waren wij op zoek naar een bedrijf die ons kon helpen met het egaliseren van de plafonds in onze woning. Deze waren in de loop van de jaren wel aan een opknapbeurt toe. De vorige bewoners waren namelijk verslaafd aan roken en dat was aan de gele plafonds ook te zien. stukadoor Hoofddorp

Wat een fris huis

Nadat wij de hulp van de stukadoor in Hoofddorp hadden ingeschakeld, hebben wij eerst een gesprek met hun gehad. Natuurlijk wilden wij eerst weten wat de mogelijkheden waren en hoeveel het allemaal ongeveer ging kosten. Na dit gesprek en de goedkeuring van onze kant uit over de offerte hebben wij een datum geprikt.

Vorige week waren zij hier druk aan de slag om van onze woning weer een fris onderkomen te maken. Van boven naar beneden zijn de medewerkers aan de slag gegaan. Elk uur van de dag zag je ons huis steeds meer gaan stralen. Je kan je dan wel bedenken dat het resultaat geweldig was. De vieze gele plafonds hebben plaats gemaakt, voor stralende witte plafonds en daar zijn wij heel erg blij mee.